Maison

  • Frans
  • Nederlands
Title Image

Diverse verpakkingen

Home  /  Diverse verpakkingen

KRIMPVERPAKKING

Krimpverpakking, op 4 automatische lijnen, van individuele of gegroepeerde producten zorgt voor een maximale bescherming (netheid, krassen, diefstal). Automatisering maakt een snelle productie van grote series mogelijk en zorgt voor een hoge dagcapaciteit.

Een automatische lijn genaamd ‘Flow Pack’ maakt het mogelijk om veel producten in zakjes te verpakken.

Enkele voorbeelden van producten verpakt in folie :

  • Boeken, tijdschriften, gidsen
  • Dozen in verschillende vormen
  • CD, DVD, verpakkingen
  • Flessen en blikjes
  • Samengestelde producten enz…

BUNDELPAKKEN – PALLETWIKKELING

Het bundelpakken (verpakken in bundel of pakket) wordt uitgevoerd door twee automatische lijnen voor het verpakken van producten in trays, bakken, pakketten, kits,…

VERPAKKEN OP MAAT

Wij zorgen ook voor de verpakking van verschillende artikelen in kartonnen dozen, pakjes, bokalen, ritszakken,… . Uitwerking van promotionele aanbiedingen: samenstelling van de partijen voor krimpverpakking, aangepaste etikettering (nieuwe barcodes, logo’s,…). Sortering en selectie van de producten – kwaliteitssortering – volgens de vooraf bepaalde criteria.

WEGEN EN VERPAKKEN

Wij verpakken handmatig in zakjes van materialen zoals poeders, vezels, zaden, plastic of metalen onderdelen, met de mogelijkheid om te wegen op een precisieweegschaal. Een automatische verticale verpakkingsmachine (met telfunctie) laat toe om kleinere stukken te verpakken zoals schroeven, bouten, plastic onderdelen,… . Dankzij de automatisering is een snelle productie van grote series en het bereiken van hoge dagcapaciteiten gegarandeerd. We zijn ook uitgerust met een automatisch weegstation voor het wegen en verpakken van diverse voedingsmiddelen zoals koffiebonen, snoep, quinoa, pasta,…”.

AUTOMATISCHE ETIKETTERING

Copyright © 2019, dicton.be. All Rights Reserved.
WordPress Video Lightbox Plugin